Maladiven

De Maladiven zijn een archipel bestaande uit meer dan duizend eilanden in de Indische Oceaan. De eilanden liggen ten zuiden van India en Sri Lanka en worden gekenmerkt door hun prachtige stranden, kristalheldere wateren en weelderige tropische vegetatie.

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten voor de Maladiven. De eilanden zijn een populaire bestemming voor luxe resorts, waar gasten kunnen genieten van het prachtige landschap, de rustige omgeving en de vele watersportactiviteiten. Er zijn ook veel kleinere eilanden waar bezoekers kunnen genieten van de rust en de natuur.

De Maladiven hebben ook een rijke cultuur en geschiedenis. Er zijn veel historische sites te bezoeken, waaronder de oude stad Malé, die een grote collectie monumenten en gebouwen uit de 16e eeuw bevat. Er zijn ook veel musea en galerijen, waar bezoekers kunnen leren over de cultuur en geschiedenis van de Maladiven.

De Maladiven bieden ook veel avontuurlijke activiteiten, waaronder duiken, snorkelen, kajakken, vissen, kitesurfen en windsurfen. Er zijn ook veel natuurgebieden waar bezoekers kunnen genieten van de prachtige natuur.

De Maladiven zijn een unieke bestemming die een onvergetelijke ervaring biedt aan iedereen die er komt. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van de prachtige stranden, de rustige omgeving en de vele watersportactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar luxe resorts, avontuur of cultuur, de Maladiven hebben iets voor iedereen.Populaire activiteiten in maladiven

Vind meer op Get your guide