Swaziland

Swaziland is een klein land in het zuiden van Afrika, gelegen tussen Mozambique en Zuid-Afrika. Het is een van de kleinste landen ter wereld, met een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen mensen. Het land is bekend om zijn prachtige landschappen, waaronder de bergen, savannes, watervallen en meren.

Swaziland heeft een lange geschiedenis van koninklijke dynastieën en is een van de weinige landen ter wereld die nog steeds een koninklijke monarch heeft. De huidige koning, Mswati III, is de vijftiende koning van het land. Hij heeft een grote invloed op de politiek en de cultuur van Swaziland.

Toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor Swaziland. Er zijn veel toeristische attracties, waaronder de koninklijke paleizen, de wildparken, de watervallen, de historische sites en de culturele evenementen. Er zijn ook tal van outdooractiviteiten, waaronder wandelen, mountainbiken, kanoën, vissen en safari’s.

Swaziland heeft ook een aantal prachtige stranden langs de kust. De stranden zijn een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Er zijn ook veel hotels en resorts waar toeristen kunnen verblijven.

Swaziland is een land met veel te bieden. Het is een land met een rijke cultuur, prachtige landschappen en vele toeristische attracties. Het is een land dat een bezoek waard is.Populaire activiteiten in swaziland

Vind meer op Get your guide