China

China is een van de oudste beschavingen ter wereld. Het heeft een lange en rijke geschiedenis, met een culturele erfenis die teruggaat tot meer dan 5.000 jaar. Het land is een van de grootste landen ter wereld, met meer dan 1,3 miljard inwoners. Het heeft een grote diversiteit aan landschappen, waaronder bergen, woestijnen, meren, rivieren, eilanden en kustlijnen.

China heeft een lange geschiedenis van handel en culturele uitwisseling met andere landen. Het land heeft een rijke cultuur, met een grote verscheidenheid aan gerechten, kunst, architectuur, muziek en literatuur. Het heeft ook een lange geschiedenis van religieuze tradities, waaronder het boeddhisme, taoïsme en confucianisme.

Toerisme in China is de laatste jaren sterk toegenomen. Er zijn veel bezienswaardigheden die bezoekers kunnen bezoeken, waaronder de Grote Muur, het Verboden Stad, de Terracotta-strijders, de Potala-paleis, de berg Emei en de Westlijke Meer. Er zijn ook veel culturele evenementen, waaronder de Chinese Nieuwjaarsviering, het Lantern Festival en het Dragon Boat Festival.

China biedt ook veel outdooractiviteiten, waaronder wandelen, klimmen, vissen, kajakken en kamperen. Er zijn ook veel resorts en hotels waar bezoekers kunnen verblijven. Er zijn ook veel restaurants waar bezoekers kunnen genieten van de lokale gerechten.

China biedt een unieke ervaring voor bezoekers, met een combinatie van moderne steden en traditionele dorpen. Het is een land met een lange geschiedenis en een rijke cultuur, en het is een geweldige bestemming voor toeristen.


Wil je zelf ook op reis naar china?
Kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders:

Verre reis naar China met 333Travel.nl
Reis naar China met djoser
echt op reis naar China met koningaap
Reis naar China met sawadee
Rondreis naar China met shoestring
Reis naar China met Tenzing
Werken of leren in China met TravelActive
Rondreis naar China met yourway2go
Populaire activiteiten in china

Vind meer op
Get your guide