over ons

7Travel is in 2016 gestart als een reiszoekmachine. Het originele doel van de website was om het zo makkelijk mogelijk te maken om een passende reis te vinden. Echter bleek dat het als one man army niet mogelijk was om een goede actuele zoekmachine in de lucht te houden.

De website is langs het normale werk in een soort vergetelheid geraakt, wel was 7Travel rijk aan reisinformatie. Denk hierbij aan Weer, Klimaat en plaats info. Door de tijd heen nam het aantal bezoekers gestaag toe tot ruim 10 duizend per maand. Er is toen besloten om 7Travel nieuw leven in te blazen. Eind 2022 is er begonnen aan een totale herbouw van de website. In 2023 zijn we live gegaan met de nieuwe versie.

De oprichter Janus van Limpt is een fervent reiziger. In 2015 is hij een aantal maanden door Australië en Nieuw zeeland gaan reizen. Bij terugkomst had hij besloten dat hij graag een reiswebsite zou hebben om zijn ervaringen te delen en een eigen reisbusiness op te bouwen. Uiteindelijk is het gebleven bij een hobby website zoals je deze vandaag de dag vindt. Ons doel is nu om zo veel mogelijk informatie te verzamelen en dit zo goed mogelijk weer te geven voor de normale gerbuikers.

De komende jaren hebben we plannen om de website nog verder uit te breiden door meer informatie te verzamelen en een reiswebshop te beginnen. Ook gaan we reisfoto’s aanbieden, zowel geprint als digitaal.

Wil je samen werken met 7Travel.nl kun je contact opnemen via janus[at]7travel.nl