100 100 1
Opzoek naar vliegtickets in de richting van Wenen? De goedkoopste tickets vindt je bij 7Travel. Bijvoorbeeld Wenen van 15-01-2018 tot en met 22-01-2018 voor slechts 77. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven in de buurt van Wenen is Schwechat en ligt op ongeveer 29 kilometer van Wenen.

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van andere luchthavens in de buurt Wenen. Een goede tip is om altijd even te kijken of er goedkopere vluchten zijn naar andere luchthavens in de buurt. U kunt dan vaak eenvoudig met de bus of trein naar het centrum van de stad. Ook is het natuurlijk mogelijk om een auto te huren en zelf naar het centrum te rijden of de omgeving te verkennen.

In onderstaand overzicht vindt je zowel een aantal deals voor de goedkoopste vluchten naar Wenen. Als een overzicht van een aantal last minute vluchten. Of gebruik onderstaand zoekformulier en zoek direct voor de vluchtdatums die jij wilt.

Aanbevolen vluchten naar Schwechat

De goedkoopste vluchten:

Vertrek vanaf:Vertrekdatum:Retourdatum:verblijfsduur:Prijs vanaf:

Last minutes:

Vertrek vanaf:Vertrekdatum:Retourdatum:verblijfsduur:Prijs vanaf:

Vliegvelden in de buurt van Wenen

Soms is het voordeliger om niet rechtstreeks naar je bestemming te vliegen maar naar een vliegveld in de buurt en dan vervolgens met de trein of bus verder te reizen. Het zal niet in alle gevallen veel opleveren maar als je een paar honderd euro kunt besparen door naar een vliegveld 20 kilometer verderop te vliegen kan het de moeite lonen. Om je op weg te helpen zie je hieronder een overzicht van vliegvelden die in een straal van +/- 200 kilometer rond Wenen Liggen. Klik op het vliegveld voor meer informatie en om direct de vluchtmogelijkheden te bekijken.

Schwechat (29km van Wenen) prijs wordt geladen
M R Stefanik (99km van Wenen) prijs wordt geladen
Turany (171km van Wenen) prijs wordt geladen
Graz (243km van Wenen) prijs wordt geladen
Linz (259km van Wenen) prijs wordt geladen
Pardubice (330km van Wenen) prijs wordt geladen
Mosnov (333km van Wenen) prijs wordt geladen
Ferihegy (370km van Wenen) prijs wordt geladen
Woerthersee International Airport (371km van Wenen) prijs wordt geladen

Luchthavens in de buurt van Wenen op de kaart:


Vindt uw ticket:

Van:
Naar:
Heen- en terugdatum: