Kroatie

Kroatië is een prachtig land in het zuiden van Europa. Het is een land met een lange geschiedenis en een rijke cultuur. Het land heeft een prachtige kustlijn met meer dan 1000 eilanden en een adembenemend landschap.

Kroatië is een populaire bestemming voor toeristen. Het land heeft veel te bieden, van historische steden en schilderachtige dorpjes tot prachtige stranden en het prachtige binnenland. Er zijn veel activiteiten te doen, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, duiken, vissen en watersport.

Kroatië heeft ook een rijke cultuur. Er zijn veel musea, monumenten en historische gebouwen te bezoeken. Er zijn ook veel festivals en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.

Kroatië heeft ook veel lekker eten. Er zijn veel restaurants die lokale gerechten serveren, zoals de traditionele ‘čevapčići’ en ‘burek’. Er zijn ook veel wijnhuizen waar je lokale wijnen kunt proeven.

Kroatië is een geweldige bestemming voor toeristen. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden en het binnenland tot een rijke cultuur en lekker eten. Er zijn veel activiteiten te doen en er is voor ieder wat wils.


Wil je zelf ook op reis naar kroatie?
Kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders:

Kampeerreis naar: Kroatie met acsireizen
Zeilreis naar Kroatie met amorgos
Rondreis naar Kroatie met dejongintra
Reis naar Kroatie met djoser
echt op reis naar Kroatie met koningaap
Reis naar Kroatie met sawadee
Jongerenreis naar Kroatie met Simi reizen
Rondreis naar Kroatie met shoestring
Vakantie naar Kroatie met Transavia
Camper huren in Kroatie met World wide Campers
Populaire activiteiten in kroatie

Vind meer op
Get your guide