Saint Lucia

Saint-Lucia is een eiland in de Caribische Zee, gelegen tussen Martinique en Saint Vincent en de Grenadines. Het eiland is beroemd om zijn prachtige stranden, regenwouden en bergachtige landschappen. Het is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de vele activiteiten die er te doen zijn.

Het eiland is bekend om zijn prachtige stranden, waaronder de Reduit Beach, die bekend staat om zijn witte zandstranden en kristalheldere wateren. Er zijn ook verschillende resorts en hotels waar toeristen kunnen verblijven. Er is ook een uitgebreid aanbod aan watersportactiviteiten, waaronder duiken, snorkelen, kajakken en vissen.

Saint-Lucia biedt ook een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten, zoals wandelen in het regenwoud, klimmen in de Pitons, een bergketen die het eiland domineert, en het bezoeken van de botanische tuinen. Er zijn ook veel culturele bezienswaardigheden, waaronder forten en koloniale gebouwen.

Toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor Saint-Lucia. Er zijn veel hotels, restaurants en andere toeristische attracties. Er zijn ook veel activiteiten voor toeristen, zoals het bezoeken van de botanische tuinen, het bezoeken van de forten en het verkennen van het regenwoud.

Saint-Lucia is een prachtig eiland met veel te bieden voor toeristen. Er zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden om te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een avontuurlijke reis, Saint-Lucia biedt iets voor iedereen.


Wil je zelf ook op reis naar saint-lucia?
Kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders:

Populaire activiteiten in saint-lucia

Vind meer op Get your guide