De beste manieren om je tijd te gebruiken tijdens lange vluchten

Vliegtuig

Of u nu voor zaken of plezier vliegt, lange vluchten kunnen uitputtend zijn. Met uren aan vrije tijd voor de boeg, kan het gemakkelijk zijn om in de verleiding te komen om te slapen, te eten en een film te kijken, maar er zijn tal van andere manieren om uw tijd te gebruiken en productief te blijven. Hier zijn enkele van de beste manieren om uw tijd te gebruiken tijdens lange vluchten.

  1. Lees een boek Er is geen betere manier om de tijd te doden dan door een boek te lezen. Of u nu een papieren boek, een e-reader of een audioboek gebruikt, er is een oneindige bron van literatuur die u kunt verkennen. Of het nu gaat om fictie, non-fictie, klassiekers of nieuwere publicaties, er is voor elk wat wils. Bovendien is lezen een geweldige manier om te ontspannen en stress te verminderen.
  2. Luister naar een podcast Als u geen zin heeft om te lezen, is een podcast een geweldig alternatief. Er zijn zoveel interessante podcasts die u kunt beluisteren, van nieuws en politiek tot sport, gezondheid en welzijn. Download een aantal afleveringen voordat u vertrekt en u zult versteld staan van hoe snel de tijd voorbij gaat.
  3. Leer een nieuwe taal Als u lang genoeg in het vliegtuig zit, kunt u zelfs een nieuwe taal leren. Er zijn tal van apps en online cursussen beschikbaar die u kunt gebruiken om de basis van een nieuwe taal te leren. Door uzelf uit te dagen en iets nieuws te leren, zal de tijd sneller voorbijgaan en zult u zich tegelijkertijd verrijken.
  4. Werk aan uw creativiteit Een lange vlucht kan ook een geweldige gelegenheid zijn om aan uw creativiteit te werken. Neem een schetsboek of een notitieboek mee en laat uw verbeelding de vrije loop. U kunt ook proberen te schrijven, of het nu gaat om een kort verhaal, een gedicht of een dagboek. Door uw creativiteit te stimuleren, kunt u niet alleen de tijd doden, maar ook uw creativiteit en productiviteit verhogen.
  5. Doe wat lichte oefeningen Zitten gedurende lange tijd kan leiden tot stijfheid en ongemak. Om uw bloedcirculatie te verbeteren en uw spieren los te maken, kunt u wat lichte oefeningen doen. Het kan zo simpel zijn als het strekken van uw benen en armen, het maken van cirkelvormige bewegingen met uw enkels en polsen of zelfs het opstaan en rondlopen in het gangpad.
  6. Plan uw reis of werk Een lange vlucht kan ook een geweldige gelegenheid zijn om uw reis of werk te plannen. Maak een to-do lijstje, organiseer uw e-mails of plan uw route voor wanneer u aankomt op uw bestemming. Door uw tijd
  7. van uw reis te plannen, kunt u uw stress verminderen en uzelf voorbereiden op wat er komen gaat.
  8. Mediteer Vliegen kan stressvol zijn en meditatie kan helpen om uw geest te kalmeren. U kunt mediteren door uw ogen te sluiten en uw ademhaling te observeren. Richt uw aandacht op uw ademhaling en laat uw gedachten voorbijgaan zonder erop te reageren. Dit kan u helpen om te ontspannen en de tijd te doden.
  9. Speel een spelletje Als u zich verveelt, kunt u ook een spelletje spelen op uw telefoon of tablet. Er zijn tal van spellen beschikbaar die u kunt downloaden, van puzzels en trivia tot actiespellen en racespellen. U kunt ook een draagbaar bordspel meenemen als u liever iets fysieks hebt om te spelen.
  10. Slaap Hoewel het niet de meest productieve manier is om uw tijd door te brengen, kan slapen u helpen om de tijd te doden en uitgerust te zijn wanneer u aankomt op uw bestemming. Zorg ervoor dat u comfortabel zit of ligt en gebruik oordopjes en een slaapmasker om de omgeving te blokkeren.

In conclusie, er zijn tal van manieren om uw tijd te gebruiken tijdens lange vluchten, van lezen en luisteren naar podcasts tot het leren van een nieuwe taal, het werken aan uw creativiteit en zelfs het spelen van een spelletje


Wil je zelf ook op reis?
Kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders: