Niagara Falls in Canada

Niagara Falls is een van de meest indrukwekkende natuurlijke wonderen ter wereld. Het is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Canada en een must-see voor iedereen die het land bezoekt. De watervallen liggen op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten, en worden gevormd door de Niagara River, die de Great Lakes verbindt.

De watervallen bestaan uit drie afzonderlijke watervallen: de Horseshoe Falls, de American Falls en de Bridal Veil Falls. De Horseshoe Falls is de grootste en meest indrukwekkende van de drie, met een hoogte van meer dan 50 meter. De American Falls en de Bridal Veil Falls zijn kleiner, maar nog steeds indrukwekkend.

Er zijn veel manieren om de watervallen te ervaren. Er zijn veel verschillende toeristische attracties, waaronder boottochten, waar je dichtbij de watervallen kunt komen. Er zijn ook verschillende uitzichtpunten, waar je de watervallen vanuit verschillende hoeken kunt bekijken.

Als je de watervallen vanuit het water wilt zien, kun je een boottocht maken. Er zijn verschillende bedrijven die boottochten aanbieden, waaronder de Maid of the Mist. Deze boottocht brengt je dichtbij de watervallen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt.

Er zijn ook verschillende musea in de omgeving, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de watervallen. Het Niagara Falls History Museum is een van de meest populaire musea in de omgeving, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de watervallen.

Er zijn ook veel verschillende restaurants in de omgeving, waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook veel winkels in de omgeving, waar je souvenirs en andere aandenkens kunt kopen.

Als je van avontuur houdt, kun je ook de Niagara Gorge Explorer-tour doen. Deze tour brengt je naar de diepste delen van de Niagara-kloof, waar je de watervallen van dichtbij kunt zien.

Als je de watervallen vanuit de lucht wilt zien, kun je een helikoptervlucht boeken. Er zijn verschillende bedrijven die helikoptervluchten aanbieden, waarmee je de watervallen vanuit een uniek perspectief kunt bewonderen.

Al met al is Niagara Falls een van de meest indrukwekkende natuurlijke wonderen ter wereld. Het is een must-see voor iedereen die Canada bezoekt, en er zijn veel verschillende manieren om de watervallen te ervaren. Of je nu van avontuur houdt, van het uitzicht wilt genieten of meer te weten wilt komen over de geschiedenis van de watervallen, er is voor iedereen iets te beleven.


Wil je zelf ook op reis naar niagara-falls?
Kijk dan eens bij een van de volgende aanbieders:

Verre reis naar Canada met 333Travel.nl
Amerika reis naar Canada met Amerikaplus
avontuurlijk naar Canada met bbi-travel
Met de expert naar Canada met Canadaplus
Rondreis naar Canada met dejongintra
Reis naar Canada met djoser
Reis naar Canada met sawadee
Jongerenreis naar Canada met Simi reizen
Reis naar Canada met Tenzing
Werken of leren in Canada met TravelActive
Reis naar Canada met van verre
Camper huren in Canada met World wide Campers


De locatie van niagara-falls


Activiteiten in en rond niagara-falls, canada

Vind meer op
Get your guide